גרנולה ביתית עשירה במיוחד

מתכון גרנולה פשוט, קל להכנה וטעמו נהדר! טעמו פריך, אגוזי,פירותי ועשיר. ארוחת בוקר עם גרנולה מאפשרת לכם להתחיל את היום עם מנה גדושה של…

גרנולה ביתית עשירה במיוחד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest

זמן הכנה

30 דקות

זמן בישול

60-80 דקות

מספר מנות

10 כוסות

כמות מצרכים

11

הערות למתכון

מתכון גרנולה פשוט, קל להכנה וטעמו נהדר! טעמו פריך, אגוזי,פירותי ועשיר. ארוחת בוקר עם גרנולה מאפשרת לכם להתחיל את היום עם מנה גדושה של חלבון, סיבים, ויטמינים ואנרגיה. אכלו אותו כארוחה עיקרית עם תוספת של חלב או יוגורט או כתוספת מעל דייסה, יוגורט, סלט פירות, שייקים או גלידה.

 

רשימת מכולת

5 כוסות שיבולת שועל – אפשר לבחור בין שיבולת שועל גסה, עדינה או מלאה
1 כוס אגוזי מלך – טבעיים
1 כוס אגוזי לוז – טבעיים
1/2 כוס שקדים שלמים, קלופים או שבורים
1/2 כוס גרעיני דלעת – טבעיים
1 כוס צימוקים או פירות יער מיובשים
1/3 כוס סוכר
1/3 כוס דבש או סילאן
1/3 כוס שמן זית או קנולה
1/2 כפית מלח שולחן מחוקה
1 כף קינמון

 

איך מכינים

  1. מחממים את התנור מראש ל 130 מעלות צלסיוס
  2. מכניסים לקערה גדולה 5 כוסות שיבולת שועל
  3. מוסיפים את אגוזי המלך, אגוזי לוז, שקדים, גרעיני דלעת, סוכר, מלח וקינמון ( ללא הצימוקים)
  4. מוסיפים את הדבש והשמן ומערבבים עם כף גדולה עד לקבלת תערובת אחידה
  5. מפזרים את התערובת ב 2 מגשים ומכניסים לתנור לקליה
  6. הופכים את התערובת במגש כל 20 דקות
  7. הגרנולה מוכנה לאחר כ- 60 דקות או כאשר התערובת מזהיבה
  8. מוסיפים את הצימוקים
  9. מעבירים לקופסאות ומאחסנים במקום יבש

כתיבת תגובה

נשמח אם תשתפו אותנו בהערות על המתכון. נקבל בברכה כל הערה

נשמח אם תשתפו איתנו מתכון שלכם

5 מתכונים חדשים באתר

מיונז

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, נולום ארווס

קרא עוד »