יוגורט פרוביוטי ביתי אמיתי

המתכון הזה להכנת יוגורט בבית הינו כל כך פשוט עד כי זה מביך. אני משתמש במתכון הזה כבר כמה שנים טובות ב- 100% הצלחה…

יוגורט פרוביוטי ביתי אמיתי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest

זמן הכנה

45 דקות

זמן בישול

12 שעות

מספר מנות

2 ליטרים

כמות מצרכים

1

הערות למתכון

המתכון הזה להכנת יוגורט בבית הינו כל כך פשוט עד כי זה מביך. אני משתמש במתכון הזה כבר כמה שנים טובות ב- 100% הצלחה והתוצאה המתקבלת הינה יותר טעימה, יותר בריאה והרבה יותר זולה מכל יוגורט שתמצאו בחנויות. המתכון הינו ליוגורט לבן ובטעם של פעם והרבה יעדיפו לאכול אותו ככה, ישר מהצנצנת. עם זאת מספר האפשרויות לשילובים ושדרוגים הנו אין סופי ולהלן כמה רעיונות לעשות לכם חשק: במקום או בשילוב עם חלב על דגני בוקר וגרנולה, קערת תות שדה עם יוגורט, לפזר מעל היוגורט פירות יער ואגוזים, להוסיף מעט יוגורט ל Smoothie, לערבב פנימה כפית דבש, סילאן או סירופ מייפל, תחליף למיונז עם סלט תפוחי אדמה, סלט מלפפונים יווני.

רשימת מכולת

2 ליטר חלב 3%
3 כפות יוגורט לבן 3% סטנדרטי וללא תוספות

 

 

 

איך מכינים

  1. מחממים את החלב בסיר תוך כדי ערבוב עד ל- 80 C°
  2. מכבים את הכיריים וממתינים עד שהחלב מתקרר ל- 40 C°
  3. מוסיפים לסיר 3 כפות יוגורט פרוביוטי לבן ומערבבים לאט עד לקבלת מרקם אחיד
  4. מעבירים עם משפך את החלב לצינצנות זכוכית מעוקרות וסוגרים את המכסים
  5. מניחים את הצנצנות על תבנית או מגש גדולים ומכסים מסביב עם מגבות מטבח
  6. מכניסים את התבנית עם הצנצנות לתנור כבוי למשך 10-14 שעות
  7. מעבירים למקרר לצינון

נשמח אם תשתפו אותנו בהערות על המתכון. נקבל בברכה כל הערה

נשמח אם תשתפו איתנו מתכון שלכם

5 מתכונים חדשים באתר

מיונז

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לורם איפסום דולור סיט אמט, נולום ארווס

קרא עוד »