מתכון לקטשופ ביתי טעים ופיקנטי שנעשה מחומרים טריים בלבד וללא חומרים משמרים. אם התרגלתם להשתמש בקטשופ רק על צ'יפס והמבורגר תחשבו שוב. קטשופ ביתי פיקנטי טעים להפליא ובריא פי כמה מהזן התעשייתי. השתמשו בו כבסיס לרטבים לסלט (רוטב אלף האיים), לרוטב ברבקיו, רוטב לכדורי בשר, על השניצל, עם פשטידות, ירקות אפויים בתנור, עוף צלוי, נקניקיות והרשימה אינה נגמרת.
קטשופ ביתי פיקנטי
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.
קטשופ ביתי פיקנטי
- קרדיט: cuisine
- נובמבר 25, 2020
- תגובה אחת
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest

זמן הכנה
20 דקות

זמן בישול
60 דקות

מספר מנות
300-400 מ"ל

כמות מצרכים
13
תגובה אחת
הערה לבדיקה